Tjäna pengar med betalda undersökningar

Med Ebuno kan du tjäna pengar online genom att fylla i enkla betalda undersökningar. Du kan alltså tjäna pengar under tiden du får din åsikt hörd.

Kom igång med Ebuno


Skicka Aktiveringsmail Igen
Genom att registrera dig så godkänner du Ebunos Användarvillkor, Integritetspolicy & Regler.

Vad du kan göra på Ebuno.

Betalda undersökningar

Svara på undersökningar online som matchar din profil och få betalt.

Cashback

Få lite pengar tillbaka när du handlar online.

Gemenskap

Fråga frågor och gör omröstningar, eller svara på andra medlemmars opinionsundersökningar.

Mer information om betalda undersökningar

Vad är betalda undersökningar?

En betald undersökning är helt enkelt en vanlig undersökning fast du får betalt för att slutföra den. Det finns företag som ständigt vill veta vad deras konsumenter tycker om deras produkter och tjänster för att kunna förbättras.


Hur mycket kan man tjäna?


Värdet på varje undersökning kan variera väldigt mycket beroende på faktorer som tiden, djupet av enkäten eller hur pass svår kvalificeringen är. Du får oftast runt 10kr för varje 10 minuter du spenderar innuti undersökningar men det kan också vara mycket högre.


Hur betalda undersökningar fungerar hos Ebuno

Företag letar konstant efter olika sätt att kunna förbättra deras produkter och tjänster. En metod som blir allt mer vanlig och populär är genom betalda undersökningar. När ett företag sätter upp en undersökning så skickar vi ut en länk till våra användare där de kan gå in och svara. Som belöning får du ett par kronor, och efter du har gjort färdigt ett par stycken undersökningar så kan du ta ut till presentkort eller direkt till ditt PayPal-konto. Det tar endast 2-3 minuter att komma igång med ditt konto och påbörja din första enkät!

Hur du tjänar pengar online med betalda enkäter på Ebuno

Genom att fylla i betalda enkäter på Ebuno kan du tjäna pengar online. De är lika enkla att fylla i som andra undersökningar på nätet, men skillnaden är att du får ersättning för att göra det. Hur mycket du tjänar beror på hur många enkäter du slutför.

Betalda undersökningar för företagsutveckling

Företag kan med hjälp av undersökningar förbättra sina verksamheter och de kan anlita Ebuno för det ändamålet. Ebuno ger sedan personer betalt för att fylla i enkäterna, vilket resulterar i att deltagarna lägger tid på att besvara dem. Det innebär att samtliga parter tjänar på denna metod.

Ebuno har funnits sedan 2017 och är ett svenskt företag med fokus på betalda enkäter. Plattformen är unik och exklusiv med snygg design och bra användargränssnitt. Innan du kan börja besvara enkäterna fyller du i lite uppgifter om dig själv och klickar på aktiveringsmejlet du erhåller. Ett annat alternativ är att registrera dig via dina sociala medier. Det tar bara några minuter att komma i gång, vilket innebär att du snabbt kan börja tjäna pengar.

Hur mycket kan du tjäna på betalda enkäter hos Ebuno?

Vad du kan tjäna på att fylla i de betalda undersökningar du hittar hos Ebuno varierar beroende på ett flertal faktorer. Betalningens storlek styrs av undersökningens längd, frågornas djup samt hur svårt det är att kvalificera sig. Det är inte alla som passar att fylla i alla undersökningar. Du tjänar vanligtvis tio kronor för varje tiominutersperiod du spendera på att besvara frågorna, men du kan också få mer betalt.

De pengar du tjänar samlas tills du vill ta ut dem. Pengarna kan antingen betalas ut till din PayPal-plånbok eller som presentkort, det är ditt val. Många människor tror att betalda enkäter är bluff men om du hittar ett betrott företag som Ebuno får du alltid din ersättning utbetald.

Gå till vår andra panel sveapanelen.se och testa undersökningar även där!

Vi har betalat över $100.000 USD till våra 100.000+ medlemmar

a

Vad väntar du på?

Gå med Ebuno och börja tjäna pengar från dina åsikter idag

Made with in Stockholm © 2020 Ebuno AB