Börja tjäna pengar med Ebuno betalda undersökningar!
Det finns en rad olika sätt att tjäna pengar på online!

Att tjäna pengar online är både ett smart, roligt samt enkelt vis att dryga ut hushållskassan på.

Tjäna pengar genom undersökningar

Exempel på hur det går att tjäna pengar online är att gå med i varierande undersökningspaneler såsom Ebuno.net, Din Åsikt och Mobrog. På dessa sidor svarar man på enkäter och tjänar då pengar eller poäng som tas ut i t.ex. presentkort eller till ett PayPal-konto alternativt ett bankkonto.

Tjäna med medlemskap

Ett annat sätt att tjäna pengar online på är att se över olika medlemskap.

Handlar man online i butiker som Åhléns, Apotek Hjärtat, Lagerhaus och Clas Ohlson för att nämna några är det en mycket god idé att bli medlem och på så vis tjäna in poäng för varje köp man genomför online i respektive butik, dessa poäng omvandlas oftast till en medlemsvärdecheck som används vid valfritt köp online och i slutändan tjänar man pengar online enkelt samt smidigt.

Tjäna pengar med cashbacks

Ytterligare ett oerhört smart sätt att tjäna pengar på online är att alltid gå via en återbäringssida/cashbacksida för att få återbäring på alla köp online.

Sidor som t.ex. Refunder, Cashbacker, Shopbuddies samt MyBonus har flera hundra anslutna butiker. Ett köp om 2500 SEK hos Ellos.se med en cashback/återbäring på 10% ger 250 SEK i återbäring som man tar ut i faktiska pengar, här finns mycket pengar att tjäna online!

Det går även utmärkt att tjäna pengar online genom att bevaka samt jämföra produkter och varor på sidor som Prisjakt och Pricerunner. Man erhåller automatiskt notiser när en prissänkning sker på produkterna/varorna som bevakas. Här kan man tjäna stora summor pengar online, i synnerhet när större inköp ska göras som t.ex. en tvättmaskin, en dator eller en platt-TV, det kan skilja tusenlappar mellan olika butiker online på samma vara.

Andra sätt

Slutligen ett kreativt vis att tjäna pengar online på är att handla varor/kläder som inte är i säsong. Ett mycket bra exempel är att köpa en vårjacka på hösten, en vinterjacka på sommaren eller ett par fina sommarskor under vintern, dessa varor är ofta kraftigt nedsatta hos onlinebutikerna och man har snabbt tjänat in pengar online.

Vill man inte köpa nytt så är det enkelt att använda sig av sidor som Tradera och buda på begagnade plagg/skor/varor som inte är i säsong eftersom de är som minst eftertraktade då.

Glöm aldrig att gå via en återbäringssida/cashbacksida vid alla onlineköp, ett fantastiskt och roligt sätt att tjäna pengar online på!

Made with in Stockholm © 2020 Ebuno AB