Börja tjäna pengar med Ebuno betalda undersökningar!
Att jobba hemifrån med betalda undersökningar

Att jobba med betalda enkäter online är ett lätt jobb som man kan göra när man har extra tid över. Man kan göra enkäterna från var som helst så länge man har internet. Du kan ligga i sängen och svara på frågorna, sitta på bussen eller egentligen var som helst och när som helst.


Varför jobba med betalda enkäter?

Varför är det bra att jobba med betalda undersökningar på nätet? Jo eftersom det är ett väldigt lätt och stillsamt jobb som man kan tjäna en bra extra slant för snabbt. Du bestämmer själv när du vill ha ut dina pengar och hur mycket du vill ta ut. Det är perfekt för studenter! Det är inte tillräckligt för att tjäna en full inkomst bara från undersökningar men det är ett helt utmärkt extra stöd. En aktiv användare på Ebuno kan enkelt tjäna 1500kr i månaden på att lägga ner 10-30 minuter om dagen.


Hur får man ut pengarna?

Du kan ta ut dina pengar du tjänar till PayPal och från PayPal är det smidigt att göra ett uttag till ditt bankkonto och det går på bara några dagar. I framtiden kanske vi även kommer att kunna hantera utbetalningar via fler sätt som Swish exempelvis för att göra det enklare för våra användare. Det kan ta upp till 1 vecka att få sina pengar men vi brukar oftast vara snabbare än så.


Fler sätt att jobba hemifrån

Utöver betalda enkäter finns det massor av sätt man kan göra för att jobba hemifrån. Exempelvis kan man sälja bilder, göra småjobb på sidor som fiverr och frilansa på nätet med något man tycker är roligt.

Många kommer in på spåret att starta sin egna blogg vilket är ännu ett sätt som är bra för att jobba på nätet. Då skriver man om något man tycker är intressant och sedan sätter in reklambanners på sin hemsida. Ifall du inte vet hur du ska öppna din blogg kan jag rekommendera dig att använda wix eller weebly. Om du är lite mer avancerad kan du köpa en egen domän och använda dig av WordPress.

Made with in Stockholm © 2020 Ebuno AB