Börja tjäna pengar med Ebuno betalda undersökningar!
Hur fungerar betalda enkäter?


Du som läser detta har antagligen sett en del sidor som erbjuder betalda enkäter som man gör online. Men hur fungerar det egentligen? Hur får man betalt för att svara på enkla frågor? Svaret är faktiskt ganska enkelt.

Det är företag som vill ha information om deras produkter, deras konkurrenter och åsikter relaterade till branschen de jobbar inom. Ibland händer det också att undersökningen kan innehålla lite reklam. Denna information är många bolag villiga att betala ganska bra pengar för och som tack till att du svara på en undersökning ger vi dig en belöning här på Ebuno som du kan ta ut till PayPal.

Läs mer om hur betalda enkäter online fungerar

Vilka håller i undersökningarna?

Vi håller inte i undersökningarna själva utan det är företag som CINT och P2Sample som gör detta. Dessa företag är kallade “survey sampling”-företag som hanterar säljprocessen mellan företag som är intresserade av att skapa en enkät och få svar på. Efter att ett företag som CINT har skapat en enkät så skickar de informationen till oss så att vi kan visa den för våra användare. När undersökningen blir besvarad så betalar CINT oss en mindre summa pengar och en del av den summan får vår användare. Vi är alltså inte ansvariga för vilka företag som håller i undersökningen och vad för frågor som finns i den utan vi förmedlar bara svar.

Betalda enkäter är inte rekommenderat att endast jobba med eftersom man inte tjänar stora pengar på det men det är ett bra sätt att få lite extra pengar till lunch/fika exempelvis och väldigt populärt bland studenter att få en extra slant i fickan.

Lite om CINT


CINT är ett företag startat i Sverige och är en stor leverantör av undersökningar här på Ebuno. Ofta brukar CINTs undersökningar vara lätta och går snabbt samt smidigt att göra. Vårt och CINTs system jobbar tillsammans för att hitta enkäter som matchar din profil vilket krävs av vissa undersökningar.

Hur börjar jag med betalda enkäter?


Allt du behöver för att börja är att registrera dig på en sida som erbjuder dig pengar för att göra undersökningar som här på Ebuno. Du kan hitta ännu fler sidor som oss ifall du söker på “betalda undersökningar”. De flesta sidorna har en smidig och enkel process att registrera sig och komma igång så att du inom ett par minuter kan ta din första enkät. Ifall du vill läsa mer om hur betalda enkäter fungerar och vad det innebär kan du besöka vår startsida här.

Made with in Stockholm © 2020 Ebuno AB