Börja tjäna pengar med Ebuno betalda undersökningar!
Betalda enkäter online

Har du tidigare sett reklam om betalda enkäter men som sedan visat sig bara betala några ören efter slutförandet? På Ebuno erbjuder vi betalda enkäter online som ger bra utdelning, vanligtvis ger tio minuters ifyllande tio kronor i belöning. Vi har funnits sedan 2017 och har utvecklat en unik plattform för panelister.

Så fungerar våra betalda enkäter online

Det första du måste göra innan du kan börja besvara våra enkäter är att registrera ett konto på vår sajt. Det går ganska snabbt och ju tydligare du är när du svarar på frågorna desto lättare får du enkäter att svara på. Du måste svara på lite inledande frågor för att kunna fylla i enkäter, men vi försöker hela tiden matcha dig med passande enkäter.

Du får poäng för alla slutförda enkäter och de kan du sedan förvandla till pengar som du för över till ditt PayPal-konto. Det är snabbt och enkelt att få betalt och det är inte bara ören utan du kan tjäna bra om du regelbundet besvarar våra enkäter.

Vad handlar betalda enkäter online om?

Betalda enkäter kan handla om lite allt möjligt och genom att besvara de första frågorna kan vi på Ebuno avgöra om du passar för att besvara en viss enkät eller inte. Vi försöker alltid erbjuda dig enkäter för att du regelbundet ska kunna tjäna pengar. Dessutom finns det olika utmaningar som kan ge dig extra poäng för ännu mer belöningar.

Vanligtvis väljs enkäterna ut utifrån vad du jobbar med, var du bor, din ålder och dylikt. Du kan tydligt se ungefär hur lång tid enkäterna kommer ta samt vad du får för belöning. Det ger dig möjlighet att välja utifrån hur lång tid du har. När det kommer till vad enkäterna handlar om beror det på vilket företag som tillhandahåller dem. Oftast handlar det om vad du som kund tycker om olika butiker, företag eller produkter. Företagen använder sedan informationen till att förbättra sina tjänster.

Så går registreringen till

Första steget när du registrerar dig på Ebuno är att ange ditt namn, mejladress och välja ett lösenord. Du bekräftar sedan registreringen i ett mejl du erhåller från oss. Efter det får du fylla i information om vad du arbetar med, var du bor, ditt hushålls gemensamma inkomster och andra frågor som hjälper oss välja passande enkäter till just dig.

Du ska sedan fylla i vilken PayPal-adress du vill ha dina belöningar utbetalda till och bekräfta även den för att vara säker på att pengarna hamnar rätt. När du är klar med registreringen, den tar runt två till tre minuter, kan du sätta igång att besvara enkäter.

Hjälp företag att utvecklas

När du fyller i betalda enkäter online har du inte bara möjlighet att tjäna pengar, du hjälper även företag att utvecklas. Dina svar är betydelsefulla för företagen och hjälper dem framåt. Företagen anlitar oss på Enubo för att genomföra marknadsundersökningar, som vi sedan betalar dig för.

Enkäterna är ett perfekt sätt för dig att påverka företag som du kanske redan handlar av eller köper tjänster av. Det är inte svåra frågor och vanligtvis finns flera svarsalternativ du kan välja mellan, du behöver sällan skriva utförliga svar.

Tillgängligt via både mobil och dator

Tack vare vår tillgänglighet i både dator och mobil kan du dessutom fylla i enkäter precis när det passar dig. Har du långa pendlingstider till och från jobbet är det inte fel att kunna tjäna pengar under tiden. Detsamma gäller om du behöver vänta på bussen under en längre tid.

Hur mycket tjänar jag på betalda enkäter online?

Hur mycket du tjänar beror på vilka enkäter det handlar om, några betalar mer medan andra betalar mindre. Som vi nämnde ovan kan du räkna med tio kronor för tio minuter aktivt besvarande av en enkät, men en del enkäter ger bättre betalt. Det har bland annat att göra med enkätens svårighetsgrad och vilket företag som anlitat oss för att hitta personer som vill besvara den.

En sak är säker och det är att det är enkelt och smidigt att besvara enkäter på nätet. Dessutom är det roligare att delta i undersökningar när du får betalt för det. Vi på Ebuno är ett etablerat, svenskt företag så du kan alltid lita på att få dina pengar.


Made with in Stockholm © 2020 Ebuno AB