Tjäna pengar med betalda undersökningar

Login
Eller anslut med social medier

Återställ lösenord

Tjäna pengar medan du får din röst hörd genom att göra undersökningar

Med Ebuno kan du tjäna pengar på nätet genom att fylla i enkla betalda undersökningar. Du kan alltså tjäna pengar under tiden du får din åsikt hörd.

Vi finns i flera länder runt om i världen

Betalda Undersökningar i sweden Betalda Undersökningar i norway Betalda Undersökningar i finland Betalda Undersökningar i denmark Betalda Undersökningar i austria Betalda Undersökningar i netherlands Betalda Undersökningar i united-kingdom Betalda Undersökningar i united-states-of-america Betalda Undersökningar i spain Betalda Undersökningar i germany Betalda Undersökningar i switzerland Betalda Undersökningar i algeria Betalda Undersökningar i chad Betalda Undersökningar i canada Betalda Undersökningar i mexico Betalda Undersökningar i brazil Betalda Undersökningar i argentina Betalda Undersökningar i slovakia

Vår Kraftfulla & Enkla Plattform

Vår plattorm är byggt för dig så att du snabbt och enkelt kan börja göra betalda undersökningar. Vi har byggt in ett flertal häftiga funktioner så att det ska vara roligare, mer givande och enkelt för dig att tjäna pengar hemifrån. Nya undersökningar släpps varje dag och ifall du kvalificerar dig för någon kommer vi att meddela dig via email alternativt en notis på mobilen ifall du har vår app.

Ebuno Ebuno Undersökningspanel
Ebuno Ta ut pengar med ebuno via flera olika betalningsmetoder

Du kan snabbt ta ut pengar

Du kan ta ut pengar enkelt från Ebuno på flera olika sätt genom att begära ett uttag från ditt konto. Allt du behöver göra för att komma igång är att registrera dig och göra ett par betalda undersökningar från vår användarpanel.

Vad är en betald undersökning & Mer om Ebuno

En betald enkät är helt enkelt en undersökning som du får betalt för att fylla i och svara ärligt på. Det finns en mängd företag som spenderar mycket pengar varje år för att ta reda på vad du som konsument tycker och tänker kring deras produkter och tjänster så att de kan jobba på att bli bättre.


Hur mycket får man betalt?


Värdet på de betalda undersökningarna kan variera beroende på olika faktorer som exempelvis längden på enkäten, hur pass aktiv du är och vad dina intressen är. Det brukar ungefär ligga på 10-15 kronor för 10 minuter långa undersökningar men det kan också vara högre än så! För att vara betalda undersökningar får man ändå relativt mycket för den tid man spenderar på Ebuno jämfört med många andra sidor som oss.Mer om oss


Ebuno är ett svenskt registrerat företag som erbjuder belöningar till användare som delar med sig av sina åsikter kring företag. Vi har byggt en unik plattform exklusivt för våra panelister (användare) så att de ska kunna fokusera på att kunna svara på enkäterna snabbt och enkelt. Vi försöker konstant att utveckla vår panel så att den ska bli mer givande och rolig att använda!


Allt du behöver för att starta är att registrera dig och börja utforska vårt kraftfulla och underbara system.

FAQ

KAN MAN VERKLIGEN TJÄNA PENGAR PÅ DETTA?

Ja, det kan du. Kan du bli en multimiljonär? - Nej. Undersökningarna som du kan göra variera mellan 3 och 20kr ungefär och tar från 1-14 min att göra. Dvs, ju längre en undersökning är desto mera betalt får du. Så säg att du får 1.5 kr / min i snitt (vilket är en underdrift), detta blir alltså 80kr/h vilket är ganska högt beroende på hur enkelt och icke krävande det är. Många av våra panelister brukar göra undersökningarna när de slötittar en film, sitter på bussen eller till och med befinner sig på mattelektionen ;). Med detta kommer vår tips, "convert dead time to money" eller på svenska: "gör om dötid till pengar".

HUR FUNGERAR UTBETALNINGARNA?

När du känner att du vill ta ut pengarna du har tjänat kan du snabbt och enkelt göra under "Belöningar" på din inloggade användare. Där kan du välja mellan många olika former av utbetalningar, t.ex trisslotter, biobiljetter, cash eller du kanske till och med vill skänka bort dina pengar till välgörande ändamål? Gå gärna in och se själv vad det finns för belöningar, det finns många!

VAR HITTAR JAG DE BETALDA UNDERSÖKNINGARNA?

Vad väntar du på? Registrera dig och börja tjäna pengar hemifrån


Contact

oliver@ebuno.net